Πρόστιμο 2.400 ευρώ επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Χίου στη μοναδική κάτοικο του χωριού Ανάβατος, επειδή τα τέσσερα σκυλιά του χωριού κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να έχουν πάνω τους τσιπάκι.
Σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ που μετέδωσε την είδηση, το πρόστιμο αγγίζει τα 2.400 ευρώ. Για το θέμα ενημερώθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Χίου Νίκος Καρασούλης, που χαρακτήρισε το γεγονός «απαράδεκτο» ενώ δήλωσε πως θα υπάρξει μέριμνα ώστε να επιλυθεί το θέμα.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου σημειώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διευκρινήσεις από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για το ηλεκτρονικό εισιτήριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκαν με ειδικά πειράματα πώς δηλητηριάστηκαν γιαγιά και εγγονή από αρσενικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Πώς θα το αγοράσετε και θα το χρησιμοποιήσετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.