ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/5) στο Γάζι Ηρακλείου, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 54χρονος άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν 20χρονο, τον οποίο θεωρούσε υπαίτιο για τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από τρία χρόνια.
Στο συγκεκριμένο τροχαίο, ο γιος του δράστη είχε χάσει τη ζωή του, ενώ επέβαινε ως συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ο 20χρονος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος εντόπισε τον νεαρό έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να τράκαρε επίτηδες το όχημα του 20χρονου προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.
Αμέσως μετά παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ομολόγησε την πράξη του, παρέδωσε το όπλο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου.
Διαβάστε επίσης
Τάκης Θεοδωρικάκος προς ΠΑΣΟΚ: Μη λέτε ψέματα, ψηφίστε το νομοσχέδιο προστασίας των καταναλωτών
Χατζηδάκης: Πέντε Αριστοτελικές αρχές για τη σημερινή πολιτική
Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ευρώπη να περάσει από την ανθεκτικότητα στην επίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.