ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο «ντέρμπι των αιωνίων» στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, νικώντας με 1-0 τον Ολυμπιακό.
Στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αξιοποιήσει την υπεροχή του. Κάτι που συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες, στο 56o λεπτό.
Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στάθηκε στο ύψος του και απέτρεψε την ισοφάριση.
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟ ανέβηκε στου 13 βαθμούς (ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2) ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 14.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Από τη διαχείριση της κρίσης, περάσαμε στη δημιουργία ανάπτυξης και νέων ευκαιριών
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.