ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο στοιχείο για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έρχεται στο φως, την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης εφοριακού έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη στοιχείο.
Συγκεκριμένα, η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε πως η οικογένεια της Δώρας δεν επιβεβαιώνει ότι η 32χρονη Δώρα είχε κάνει συμβόλαιο ασφάλειας ζωής δύο μέρες πριν πεθάνει.
«Το αποκλείουμε. Είχε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αλλά σε πολύ-πολύ προγενέστερο χρόνο», είπε σχετικά η δικηγόρος.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι η Δώρα είχε δεχτεί απειλές», χωρίς ωστόσο να συνδέσει τις απειλές με την εργασία της εφοριακού.
«Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα», τόνισε.
Και κατέληξε: «Αυτό που προβληματίζει την οικογένεια είναι αν τυχαία ο δολοφόνος βρέθηκε στο νεκροταφείο ή αν ήταν σχεδιασμένος ο φόνος γιατί να επιλέξει ο δράστης το χώρο του νεκροταφείου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
