ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για την ολοκλήρωση των εργασιών στη Βασιλίσσης Όλγας, επέφερε την απάντηση του πρώην δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος σε δική του ανάρτηση στα social media αναφέρει:
«Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κύριος Δούκας το λοιδόρησε, το χλεύασε, το πολέμησε και φυσικά δεν το υλοποίησε, αφού το έκανε η Ανάπλαση ΑΕ και όχι ο Δήμος Αθηναίων.
Όμως, τώρα, του αρέσει και το διαφημίζει. Λαϊκισμός πριν, λαϊκισμός μετά. Λόγια του αέρα. Ευτυχώς όμως τα έργα μένουν».
Νωρίτερα ο κύριος Δούκας είχε προχωρήσει στην εξής ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν! Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες! Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της.
Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο. Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών ως προτεραιότητα ήδη από την προεκλογική περίοδο και μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε έναν πολυτροπικό δρόμο, στολίδι για την Αθήνα.
ΥΓ. Χαίρομαι που το έργο μας επικροτεί και ο κ. Μπακογιάννης».
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης για φάκελο Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας: Δεν στέκεται στα δικαστήρια ούτε μια δικογραφία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο τοπίο διαφάνειας στα ΜΜΕ: Υποχρεωτική η δημοσιοποίηση ιδιοκτησίας και κρατικής διαφήμισης – Όλες οι αλλαγές
- Γουίλιαμς Fed: «Σταθερός» ο πυρήνας πληθωρισμού παρά το πετρέλαιο
- ΗΠΑ: Οριακή βελτίωση στις παραγγελίες για κεφαλαιουχικά αγαθά τον Φεβρουάριο
- 650 «Γεύματα που κάνουν τη διαφορά» από τους ανθρώπους της Novibet για όσους το έχουν ανάγκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.