ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Jens Plötner είχαν, στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Fu Chengqiu και άλλα μέλη της Διοίκησης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Jens Plötner ανέλαβε τα καθήκοντά του στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2017.
Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε ξενάγηση του στις εγκαταστάσεις του λιμένος, όπου ενημερώθηκε για το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας και τις αναπτυξιακές εξελίξεις που προωθούνται στο λιμάνι του Πειραιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσουνάμι επενδύσεων στον τουρισμό: Four Seasons, Ritz Carlton, HYATT ετοιμάζουν απόβαση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο: Πώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έφαγε 10.000 ευρώ από την Ελληνικός Χρυσός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσακαλώτος: Η επιθυμία του να είναι «ασήμαντος υπουργός» και η μπουγάτσα Ιωαννίνων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Απηύθυνε κάλεσμα για εθνική ενότητα – «Ο εχθρός απέτυχε στο πεδίο της μάχης και επιδιώκει να μας διχάσει»
- Νίκος Τσάκος-Σίλια Κριθαριώτη: Το ατμοσφαιρικό πάρτι κάτω από την Ακρόπολη
- Ανεστίδης: Αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί του, αθωώθηκε για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΕΤΜΕ: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις Δοκιμές Αποδοχής και Επίδειξης Δυνατοτήτων (SAT) της πρωτότυπης πλατφόρμας USSPS, Πανόπτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.