ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» από το Χρηματιστήριο αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε, στις 23 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.», στα γραφεία της έδρας της στη θέση Ανεμοκάμπι, στο Γαλαξίδι, του Δήμου Δελφών της ΠΕ Φωκίδας.
Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν δι’ αντιπροσώπου ή αυτοπροσώπως και οι 12 μέτοχοι της εταιρείας, εκπροσωπούντες 14.076.360 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Κατά την άνω συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε την κάτωθι απόφαση επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:
Αποφάσισε παμψηφεί τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΥΔΑΠ: Ανεβάζει τον πήχη η IBG
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: HSBC: Πώς οι μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν εκατομμύρια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H μεγάλη αντιπαράθεση κυβέρνησης-δικαστών. Πού οδηγεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.