ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άστοχη – το λιγότερο – θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δήλωση που έκανε σήμερα, Σάββατο, το πρωί η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Η κα. Κουντουρά σε πρωινές της δηλώσεις στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση «στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» για να προσθέσει πως «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».
Σε μία απόπειρα να υποστηρίξει το «success story» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,η υπουργός Τουρισμού ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο λαός συγχαίρει την κυβέρνηση για όλα όσα έχει καταφέρει.
«Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» ανέφερε. Ενώ σε ερώτηση εάν θεωρεί ως επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, η ίδια απάντησε καταφατικά και επέμεινε ότι ο ελληνικός λαός ζει αξιοπρεπώς και πρόσθεσε ότι «φέραμε την ανάπτυξη».
«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» είπε η υπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρούτσης: Προσεχώς το 4ο μνημόνιο με βαριά μέτρα για μισθούς-συντάξεις-εισφορές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακαλώτος: Φέρνουμε συνολική ρύθμιση για την αγορά τυχερών παιχνιδιών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις Σόιμπλε: Να τι συζητήσαμε με τον Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης: Επί της αρχής, εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές
- YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
- Οι «μπλε φάκελοι» του ΥΠΕΘΟΟ: Ιδιωτικοποιήσεις και φορολογικές μεταρρυθμίσεις στο προσκήνιο για το 2026
- Τα σήματα Λαγκάρντ για επιτόκια και ευρώ – Τι ειπώθηκε στο παρασκήνιο της ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.