ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Πρόεδρος του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο 14ο ετήσιο συνέδριο της Euronext με τίτλο «Ενίσχυση των Ευρωπαϊκών Κεφαλαιαγορών τώρα».
Το απόγευμα, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Roland Lescure.
Αύριο, Τρίτη, ο κ. Πιερρακάκης έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον επικεφαλής της International Energy Agency, Fatih Birol.
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν οι εξελίξεις στις διεθνείς ενεργειακές αγορές, οι προκλήσεις που δημιουργεί η κρίση στη Μέση Ανατολή, καθώς και οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης στην ευρωζώνη.
Διαβάστε επίσης:
Η στροφή στο δολάριο επιταχύνεται καθώς ο πόλεμος με το Ιράν μαίνεται
Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,994 δισ. ευρώ στο α’ δίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Προστατέψτε τα πλοία και τους ναυτικούς μας και θα βοηθήσουμε να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Νίκος Δένδιας: Νέα εξοπλιστικά και εκσυγχρονισμός φρεγατών MEKO στο επίκεντρο της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
- ΔΕΟΣ στους φορολογικούς ελέγχους – Πιάνει δουλειά από σήμερα η νέα ομάδα «ράμπο» της ΑΑΔΕ
- Πέτρος Κωστόπουλος: Τι αποκάλυψε για τον ελληνικό γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.