Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ξεκίνησε λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Τρίτης η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, στο πλαίσιο του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.

Φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία, συνδικάτα και κόμματα, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο στην Ελλάδα.

1

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, αλλά και της επίσκεψης του Αμερικάνου ΥΠΕΞ, η Τροχαία έχει προχωρήσει στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε βασικούς οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας γύρω από την πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε κεντρικούς λεωφόρους όπως η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Βασιλίσσης Αμαλίας, καθώς και οι οδοί Πανεπιστημίου και Σταδίου, όπως και σε όποια οδικά σημεία απαιτηθεί.

Διαβάστε επίσης 

Κρεμλίνο: Θετική η Μόσχα σε μια τριμερή συνάντηση Πούτιν, Τραμπ και Σι στην Κίνα

Προκλητικός Τραμπ για Ιράν: Μπορούν να καταστρέψουν μια πόλη, ας είναι το Λος Άντζελες, ας είναι το Σαν Ντιέγκο

Ισραήλ: Προειδοποιεί για επιθέσεις εναντίον Εβραίων σε όλο τον κόσμο στην επέτειο της 7ης Οκτωβρίου