ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ηγέτες της ομάδας χωρών G7 συμφώνησαν να εξετάσουν την επιλογή παροχής συνοδείας σε πλοία, ώστε να μπορούν να πλέουν ελεύθερα στον Περσικό Κόλπο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της G7.
«Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας για να διερευνήσει τη δυνατότητα συνοδείας πλοίων όταν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ασφάλειας, ενώ θα γίνουν επίσης επαφές με **ναυτιλιακές εταιρείες, εταιρείες μεταφορών και ασφαλιστικές εταιρείες», ανέφερε η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε αφού ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τους ηγέτες της G7 για να συζητήσουν τον πόλεμο και τον αντίκτυπό του στις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας.
Οι χώρες της G7 είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ιαπωνία, Ιταλία, Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία.
Διαβάστε επίσης
Bloomberg: Ο πληθωρισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να αυξηθεί πάνω από το 3%
Διάλογος Ισραηλινού πιλότου με Αμερικανό: «Τιμή μας να πολεμάμε στο πλευρό σας – Χτυπήστε με ισχύ»
Ευρωπαϊκή Ένωση: Στήριξη 100 εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novartis: Συμφωνία έως 7,8 δισ. δολάρια με την κινεζική Abogen για πειραματική θεραπεία mRNA
- Ο μεγάλος αγώνας Ελλάδα-Γερμανία με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Παπαθανάσης: Νέα αντιπλημμυρικά έργα στο Ρέμα Κρωπίας μέσω ΕΣΠΑ ύψους 5,5 εκατ. ευρώ
- Η άμυνα γίνεται η νέα τεχνολογία: Τα 8 τρισ. δολάρια που αλλάζουν βιομηχανία, επενδύσεις και αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.