ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Alpha Bank γνωστοποίησε ότι στο Πλαίσιο του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών, προχώρησε στην αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 3.638.519 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 3,5679 ευρώ/μετοχή και συνολικό κόστος 12.981.929,77 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (η ‘Τράπεζα’), σε συνέχεια της από 17.09.2025 ανακοίνωσής της, ενημερώνει ότι, στο Πλαίσιο του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών που εγκρίθηκε με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με ημερομηνία 12.6.2025, κατά το διάστημα 02.03.2026 – 06.03.2026, προέβη σε αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 3.638.519 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 3,5679 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος 12.981.929,77 €.
Οι ως άνω αγορές αναλύονται ως ακολούθως:

Kατόπιν των ανωτέρω αγορών, η Τράπεζα ενημερώνει ότι κατέχει συνολικά 42.533.117 ίδιες μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 1,8371% του συνόλου των μετοχών της.
Διαβάστε επίσης:
Σταθεροποιείται το δολάριο μετά τα σχόλια Τραμπ για πιθανό γρήγορο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν
Ανακάμπτει η ασιατική αγορά μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν – Προς τα πάνω μέταλλα και Bitcoin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση με την ελπίδα για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Άγιος Δημήτριος: Η μητέρα της 20χρονης κατέθεσε για τον σύντροφο της κόρης της που σκότωσε γιο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ
- Φωτακίδης (CVC) για ΔΕΗ: Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Στάσση για το επενδυτικό σχέδιο
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική; Τι απαντά ο ίδιος (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.