ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για στροφή της ΝΔ σε ακροδεξιές επιλογές στη σκιά της αποτρόπαιης δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζοντας πως μετά τη συντριπτική της κοινοβουλευτική ήττα στη Βουλή για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, στρέφεται ακόμα πιο έντονα σε ακροδεξιές επιλογές.
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να επενδύσει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία ενός ανθρώπου, στο αίμα ενός φίλου του, σύμφωνα με τον ίδιο. Και τα φιλικά του Μέσα να εμφανίζουν την Ελλάδα, ως χώρα, όπου ανθίζει ατιμώρητο το έγκλημα» τονίζουν και προσθέτουν πως ακόμα και ο υποτιθέμενος μετριοπαθής κ. Δένδιας, έφτασε στο σημείο να παρουσιάζει την Ελλάδα ως “Κολομβία” και να μιλά για “περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια”. Απλά επιβεβαιώνει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του ακροδεξιού αυταρχισμού.
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως « όλοι μαζί επιβεβαιώνουν, πως δεν υπάρχει φιλελεύθερη ΝΔ, παρά μόνο ένα υβρίδιο νεοφιλελεύθερων εμμονών για την οικονομία και την εργασία και ακροδεξιού φανατισμού για την κοινωνία».
«Το δόγμα νόμου και τάξης της Δεξιάς και της άκρας Δεξιάς, όμως, το γνώρισε καλά και το πλήρωσε ακριβά ο ελληνικός λαός. Όπως και το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία, που άνθισαν επί των ημερών τους» σημειώνουν και προσθέτουν: «Όσο για το κοινό έγκλημα, αρκεί να αναφέρουμε, ότι την τριετία 2012-2014, με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημειώθηκαν 411 ανθρωποκτονίες, ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα, δηλαδή σε 2,5 χρόνια, έχουν σημειωθεί συνολικά 209. Αν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, όμως, τόσο το χειρότερο γι’ αυτή. Αν δεν ήταν μακάβριο, θα ήταν απλά επικίνδυνο».
Καταλήγοντας στο σχολιασμό τους οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν: «Τέλος, να θυμίσουμε απλώς στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δένδια, ότι η επίδειξη σιδερένιας πυγμής δεν ταιριάζει σε δημοκρατικές δυνάμεις. Παραπέμπει σε λογικές αστυνομικού κράτους, στις οποίες η ΝΔ τελευταία επιστρέφει με όλο και μεγαλύτερη ένταση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι αναζητά η Αθήνα στις ΗΠΑ-Τι επιδιώκει ο αμερικανικός παράγοντας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζέφρι Πάιατ: Γιατί η επίσκεψη του Τσίπρα στις ΗΠΑ θα είναι επιτυχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θλίψη και οργή στο «τελευταίο» αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος – Εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της χώρας η συνεργασία με την ΕΤΕπ
- ΕΥΔΑΠ: Απαντά στις δηλώσεις Δούκα για τις αυξήσεις στα τιμολόγια – «Η προστασία του νερού απαιτεί ευθύνη από όλους»
- CEO Outlook Survey: Εννιά στους 10 CEOs περιμένουν αύξηση σε έσοδα και κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.