ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές 500.000 δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό και 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Ricky Martin για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.
Ο Πορτορικανός τραγουδιστής της ποπ, Ρίκι Μάρτιν ευχαρίστησε μέσω Twitter την Άνιστον για τη γενναιόδωρη δωρεά της.
«Τζένιφερ Άνιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500 εκ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο #PuertoRico relief fund. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο τραγουδιστής.
Το Ίδρυμα Ρίκι Μάρτιν έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.
«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» ανέφερε ο Ρίκι Μάρτιν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Berkshire Hathaway: Ενισχύει τις επαναγορές μετοχών καθώς υποχωρούν τα λειτουργικά κέρδη
- Μανώλης Γραφάκος: Εντός Νοεμβρίου η πρόσκληση για έργα ανακύκλωσης ύψους 325 εκατ. ευρώ από το τέλος ταφής
- Ζελένσκι: Περισσότερες αλλαγές στο προσωπικό στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφαλείας της Ουκρανίας μετά το σκάνδαλο διαφθοράς
- Πολωνία: Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στην κεντρική πλατεία της Κρακοβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.