ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ουάσιγκτον είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στο πλαίσιο της ημερίδας Transatlantic Gas Security Summit, όπου εκπροσωπούνται 12 κράτη-μέλη της ΕΕ, (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Λιθουανία, Κροατία).
Η ΟΝΕΧ Shipyards & Tecnologies Group δίνει το δυναμικό παρόν στο ύψιστο επίπεδο με πολυμελή αποστολή, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Πάνο Ξενοκώστα. Η Ναυπηγική αποτελεί το κλειδί για την ενεργειακή αναβάθμιση αλλά και την καθιέρωση της Ελλάδας ως ενεργειακό κόμβο, μέσω των πλοίων μεταφοράς LNG και FSRU.
Αύριο, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη και του υπουργού Ενέργειας Σταύρου Παπασταύρου θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής συμφωνίας της ONEX Shipyards and Technologies με τον όμιλο Hanwha Power Systems.
Η υπογραφή θα αποτελέσει την αρχή σειράς εξελίξεων, με την ΟΝΕΧ να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι αγορές ενέργειας της Ευρώπης υπερδιπλασιάζουν τις ώρες διαπραγμάτευσης εν μέσω αυξημένης μεταβλητότητας
- Αρμόδιος Γιαννίδης (Vitex): Η αιωνόβια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που έγινε case study στο Harvard
- Αραγτσί: Ερχομάστε στις διαπραγματεύσεις με πλήρη δυσπιστία
- Στάρμερ: Επισπεύδει τα σχέδια αύξησης των αμυντικών δαπανών – Στόχος +3,5% έως το 2035
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.