ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτών της Κορινθίας δήλωσε με την παρουσία του στο μπλόκο ο Μανώλης Γλέζος. Μιλώντας με τη συντονιστική επιτροπή τους παρομοίασε με σύγχρονους Σπαρτιάτες που αρνούνται να δώσουν γη και ύδωρ.
Για πάνω από μισή ώρα μίλαγε με τους αγρότες ο Μανώλης Γλέζος. «Ζητώ για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα που βλέπει μόνο την εξουσία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το προσκύνημα του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου στην εκκλησία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στα Καρδάμυλα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η γιατρός διέγραψε από το κινητό της βίντεο και δύο φωτογραφίες του τραγουδιστή από το κρεβάτι του ιατρείου της
- Ευρωαγορές: Brent και AI πίεσαν τα χρηματιστήρια – Πτώση 0,5% για Stoxx 600 και DAX
- Οδηγούμε το ηλεκτρικό Renault Twingo
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.