ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην επαρχία και συγκεκριμένα στο Πήλιο ζει η Ελένη Ψιχούλη μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Αγριάννη. Η δημοσιογράφος γαστρονομίας είναι ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στον Βόλο.
Τις τελευταίες ημέρες, ασχολείται με την παραγωγή λαδιού και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παρουσιάζει στους ακολούθους της μέρη της διαδικασίας.
Δείτε τις αναρτήσεις:
https://www.instagram.com/p/BaGhCF_ASOx/
https://www.instagram.com/p/BaCn6tgA-Tc/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάος σε Facebook και Instagram – «έπεσαν» σε χώρες της Ευρώπης ακόμα και στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η δουλειά στην φυλακή και η αγωνία για την απόφαση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο Nomads και το Survivor
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bally’s Intralot: Νέες αγορές 1,01 εκατομμυρίων μετοχών από Deutsche Bank
- Οι CEO της UniCredit και της Commerzbank ξεκινούν συνομιλίες για την αλλαγή ελέγχου
- Φωτιές: Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις – Στο 100% η κρατική ενίσχυση για επισκευές και ανακατασκευές – mononewsTV
- BlackRock: Συμφωνία με εργατικά συνδικάτα για θέσεις στην κατασκευή AI κέντρων δεδομένων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.