• LIFE&STYLE

    Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο Nomads και το Survivor

    • NewsRoom
    ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

    Γιάννης Τσιμιτσέλης


    Πολλά είναι τα δημόσια πρόσωπα που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε κάποιο ριάλιτι και να δοκιμάσουν τα όριά τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που τολμούν ή επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός ριάλιτι επιβίωσης.

    Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι υπάρχουν μόδες στην τηλεόραση και πως κάποια στιγμή θα «φύγει» και η μόδα των ριάλιτι.

    «Η μυθοπλασία έδινε πάντα μια ασφάλεια, είναι ένα δοκιμασμένο προϊόν που έχει διατηρηθεί από τα χρόνια της μη ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ούτε μια χρονιά, ακόμη και τα πέτρινα τηλεοπτικά χρόνια, που να μην υπήρχαν δυο-τρεις σειρές», δήλωσε ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

    «Και το Survivor εντέλει πατούσε πάνω σε μια μυθοπλασία. Τον ρεαλισμό της κλειδαρότρυπας που ιντριγκάρει τον κόσμο. Εξάλλου πρόβαλε καλά τα αγωνίσματα και τον ανταγωνισμό γύρω από αυτά. Πώς είναι όταν οι άνδρες μαζεύονται και βλέπουν μπάλα; Έτσι, λοιπόν, μαζεύτηκαν άνδρες και γυναίκες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα», συμπλήρωσε.

    Όσο για το αν του έχει γίνει πρόταση, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε ότι, «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συμμετάσχω σε ριάλιτι, αλλά και να μου γινόταν δεν θα ανταποκρινόμουν καθώς έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να πάω, δηλαδή, οικειοθελώς κάπου που να μη μου δίνουν να φάω; Με έχεις δει να πεινάω; Δεν μπορείς να φανταστείς, θα έτρωγα τους μισούς συμπαίκτες μου. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Σήμερα η τοποθέτηση μου είναι αυτή. Σε δέκα χρόνια μπορεί να ισχύουν άλλα. Προς το παρόν περνάω καλά και ξεφεύγω στα γυρίσματα των κινηματογραφικών παραγωγών, στις οποίες συμμετέχω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάρα Ζαχαρέα: Ανέλαβε τη Διεύθυνση Ειδήσεων του Star

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Ωκεανού και Φωτιάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη χειροτονήθηκε σε αδελφή Φεβρωνία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ