ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΚΤΕΡ γνωστοποίησε ότι προχώρησε σε deal με τον Όμιλο ANTENNA για την κατασκευή πενταόροφου κτιρίου γραφείων και στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με δύο υπόγεια, όπως πρώτα είχε ενημερώσει το mononews.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. σε εφαρμογή του κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό της κοινό ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2026, προέβη στην υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία THΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Ε..
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκτέλεση-κατασκευή του Έργου «B’ Αναθεώρηση της υπ’ αριθμ. 2/2012 οικοδομικής άδειας ανέγερσης πενταόροφου κτηρίου γραφείων και στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με δυο υπόγεια, με τροποποίηση μελετών, αλλαγή όψεων & Φ.Ο»
Με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. (αμιγώς ή μέσω της συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 167,0 εκ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΚΤΕΡ: Τα placement, η μετοχή και το mega deal με τον ΑΝΤ1
Cairo Mezz: Δεν θα ολοληρωθεί η πώληση δανειακού χαρτοφυλακίου
Volkswagen: Τι σχεδιάζει για να μειώσει το κόστος κατά 20% σε όλες τις μάρκες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
- Παιχνίδι… δισεκατομμυρίων! Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει θέση στη φανέλα αντί των στοιχηματικών
- «Τρύπα» άνω των 100 εκατ. ευρώ για την Ιταλία μετά το τρίτο σερί μουντιαλικό… κάζο
- Γιάννης Δουρίδας: Τα logistics, τα data centers και οι χώροι εργασίας δεν είναι ουδέτερα «κουτιά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.