ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται η συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης «Εθνική Κοινωνική Συμφωνία για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» στην Ολομέλεια.
Το νομοσχέδιο θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων μετά το σχετικό αίτημα που κατέθεσε το ΚΚΕ.
Κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φάμελλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και 35 από τους 67 συνολικά βουλευτές που έχουν εγγραφεί.
Διαβάστε επίσης
Εργάνη ΙΙ: Από Δευτέρα σε πλήρη λειτουργία – Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Protergia Dynamic One Home: καταναλώνεις έξυπνα και πληρώνεις λιγότερο
- Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνιστά σοβαρή εξέλιξη η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Αυτοί είναι οι πολιτικοί που ελέγχει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλα τα ονόματα
- ΑΧΙΑ-Alpha Finance: Τι αλλάζει για επενδυτές και ροές κεφαλαίων η αναβάθμιση του MSCI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.