ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ γνωστοποιεί ότι, η προθεσμία για την υποβολή ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ μισθολογικών περιόδων Νοεμβρίου 2025 και Δεκεμβρίου 2025 παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 25.02.2026.
Έως τη Τετάρτη 25/02/2026 παρατείνεται και η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ από το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ κ.λπ., για την ασφάλιση εργαζομένων τους με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου (ΙΔΑΧ – ΙΔΟΧ) προηγούμενων μισθολογικών περιόδων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση της νέας γραμμογράφησης της ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων (σχετικό το με αρ. πρωτ. 2120927/16.12.2025 Γενικό Έγγραφο του e-ΕΦΚΑ).
Διαβάστε επίσης
Αθ. Κουσαθανάς: Αρχίζουν οι κρουαζιέρες στη Μύκονο από 20 Μαρτίου
Μercedes-Benz: Προς πώληση μέρος του μεριδίου των 12 δισ. ευρώ που κατέχει στη Daimler Truck
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματικές πηγές: Το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν συμβάλλει στα ήρεμα νερά – Τι αναφέρει ο Γεραπετρίτης
- HELLENiQ ENERGY: Ισχυρή κερδοφορία στο α’ τρίμηνο 2026 -Τουλάχιστον κατά 10% βελτίωση επιδόσεων στο σύνολο του 2026
- ΔΑΑ: Στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου οι νέες μετοχές του ΔΑΑ
- Μαρκόπουλος για αποκαλύψεις mononews για ακίνητο Ανδρουλάκη: Το 2009 πετροβολούσαν τη ΝΔ, τώρα τι λέει το ΠΑΣΟΚ;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.