ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 20:59 και έως τις 21:26, ανεστάλη η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς – Κιάτο, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, λόγω πυρκαγιάς στο ύψος του Ασπροπύργου.
Ειδικότερα:
η αμαξοστοιχία 2300 (Πειραιάς – Κιάτο) με 140 επιβάτες παρέμεινε στον Σταθμό Άνω Λιοσίων και αναχώρησε με 26 λεπτά καθυστέρηση,
η αμαξοστοιχία 1329 (Κιάτο – Πειραιάς) με 110 επιβάτες παρέμεινε στον Σταθμό Ασπροπύργου και αναχώρησε με 54 λεπτά καθυστέρηση,
η αμαξοστοιχία 2301 (Κιάτο – Πειραιάς) περέμεινε στον Σταθμό Μεγάρων με 50 επιβάτες και αναχώρησε με 4 λεπτά καθυστέρηση.
Λόγω του συμβάντος, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς – Κιάτο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Hellenic Train βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε επίσης
Νέα Υόρκη: Μετά από 1 μήνα απεργία, 10.500 νοσηλευτές κατέληξαν σε συμφωνία με τα νοσοκομεία τους
Ένταση στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών: Λεκτική αντιπαράθεση Ρούτσι και Καπερνάρου
Ομοσπονδία Ταξί: Σε τροχιά απεργιακών κινητοποιήσεων – Κλαδικό Συμβούλιο στις 15 Φεβρουαρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάδα-Παραγουάη και Παναθηναϊκός-Μονακό με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
- «Ξεκλειδώνουν» πιο γρήγορα οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουν κατασχεθεί από την εφορία λόγω οφειλών
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ επιδιώκουν έλεγχο των αγωγών Nord Stream στη Βαλτική»
- Ομοιότητες και συγγένειες: Η μινωική Παπούρα και το διάσημο μνημείο στα Υψίπεδα του Γκολάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.