ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον Γερμανό Πρέσβη Jens Plotner στην Αθήνα έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης κατά το διάλογο που είχε με τον Γερμανό πρέσβη αναφέρθηκε στο επίμαχο νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλλου σημειώνοντας ότι ” η θέση μας είναι φιλελεύθερη διότι στην πρόταση πρότασή μας συμπεριελάβαμε τις προτάσεις των ειδικών”
Από την πλευρά του ο πρέσβης τόνισε ότι ” αυτά είναι θέματα πουυ αγγίζουν τον πυρήνα της κοινωνίας και το συζητήσαμε και εμείς στην Γερμανία πριν λίγους μήνες”.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.