ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εμίρης του Κατάρ και ο Ιρανός πρόεδρος συνομίλησαν τηλεφωνικά για να κάνουν έναν απολογισμό της περιφερειακής κατάστασης και των προσπαθειών αποκλιμάκωσης, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων του Κατάρ QNA, με φόντο τις αμερικανικές απειλές για στρατιωτική επέμβαση κατά της Τεχεράνης.
Σύμφωνα με το QNA, ο σεΐχης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι και ο Μασούντ Πεζεσκιάν συζήτησαν για τις “τελευταίες εξελίξεις τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συγκεκριμένα για την εξέλιξη της παρούσας κατάστασης, όπως και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να μειωθούν οι εντάσεις και να υπάρξει σταθερότητα”.
Οι δύο ηγέτες επέμειναν επίσης στη σημασία του διαλόγου και της διπλωματίας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μερτς: Το κλειδί για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία είναι στη Ρωσία
Οι επιλογές του Τραμπ για πλήγμα στο Ιράν διευρύνονται, ακόμη κι αν οι στόχοι παραμένουν ασαφείς
Χέγκσεθ: Το Πεντάγωνο είναι έτοιμο να εκτελέσει ό,τι αποφασίσει ο Τραμπ για το Ιράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.