ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η HSBC Holdings ξεπέρασε τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση, μια πρωτιά για τις ευρωπαϊκές εισηγμένες τράπεζες.
Η μετοχή της βρετανικής τράπεζας έκανε άλμα 3%, φτάνοντας σε ιστορικό υψηλό, μετά την αύξηση της τιμής-στόχου από την Citigroup.
Οι αναλυτές της Citi, συμπεριλαμβανομένου του Andrew Coombs, διατήρησαν την σύσταση «buy» για τις μετοχές και τις έθεσαν καθεστώς «Positive Catalyst Watch» εν όψει των ετήσιων αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου.
Ο νέος στόχος (1.370 p.) σηματοδοτεί άνοδο περίπου 10% από το κλείσιμο της Δευτέρας. Το ράλι της Τρίτης επέκτεινε την ετήσια άνοδο της μετοχής στο +9%, με την χρηματιστηριακή αξία της HSBC να ανέρχεται σε 219,2 δισ. λίρες (300,6 δισ. δολάρια) το μεσημέρι στο Λονδίνο. Η μετοχή σημείωσε το περασμένο έτος τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από το 1999, κερδίζοντας πάνω από 50%.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζα Πειραιώς: Υψηλή διάκριση από το CDP με βαθμολογία «A-» για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της
Εθνική Τράπεζα: Πάνω από 150 θεσμικοί συμμετείχαν στο πράσινο ομόλογο των €600 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Η Ρωσία χαρακτήρισε «ξένη πράκτορα» τη δισέγγονη του Νικήτα Χρουστσόφ
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, επειδή το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.