Η ισπανική κυβέρνηση κάλεσε σήμερα τους καταλανούς αυτονομιστές να διαλύσουν το κοινοβούλιό τους και να προκηρύξουν εκλογές στην περιφέρεια για να ξεπερασθεί η κρίση ανάμεσα στη Μαδρίτη και τη Βαρκελόνη, η οποία απειλεί να κηρύξει μονομερώς ανεξαρτησία.
“Θα ήταν καλό να αρχίσουμε να επουλώνουμε την πληγή περνώντας από το Κοινοβούλιο της Καταλονίας (…) μέσω περιφερειακών εκλογών”, δήλωσε ο Ινίγο Μέντεθ ντε Βίγο, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε μετά το πέρας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χορήγηση σύνταξης αναπηρίας από εργατικό ατύχημα xωρίς προϋποθέσεις χρόνου ασφάλισης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Γαβρόγλου: Τα βιβλία θα δοθούν, δεν υπάρχει καμία νομική δικαιολογία για αναστολή της διανομής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η οικογένεια Λεμπιδάκη δωρίζει 1 εκατ. ευρώ στην ΕΛ.ΑΣ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.