ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, αναμένεται να συνεχιστούν την Κυριακή, δήλωσε σήμερα ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υπογραμμίζοντας πως θα ήταν καλό εάν θα μπορούσαν να διεξαχθούν νωρίτερα.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, το οποίο δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα, ο Ζελένσκι ανέφερε ότι κατά τον προηγούμενο γύρο συνομιλιών (σ.σ. την Παρασκευή και Σάββατο) στο Αμπού Ντάμπι, οι δύο πλευρές συζήτησαν σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για τον τερματισμό του πολέμου και το πώς θα πρέπει να εποπτευθεί μια ειρηνευτική συμφωνία.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας κάλεσε επίσης τους συμμάχους να μην χαλαρώσουν την πίεσή τους προς τη Μόσχα.
Διαβάστε επίσης
Η Βουλή αναβάλλει ημερίδα για το Δημογραφικό λόγω πένθους για την τραγωδία στα Τρίκαλα
Politico: Έκλεισε η εμπορική συμφωνία ΕΕ-Ινδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Αντιδρά στα περί συμφωνίας με τις ΗΠΑ – Συζητήσεις 60 ημερών για τα πυρηνικά, δεν συμφωνήσαμε για Ορμούζ και εμπλουτισμό ουρανίου
- Αλέξης Τσίπρας: Από το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα του… Καπνεργοστασίου – Ανάλυση
- ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 15-19 Ιουνίου
- Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος αξιολόγησης υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης από τους πολίτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.