ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν από λίγες ημερες δηλαδή στις 4 Οκτωβρίου, η Coke έκλεισε επιτέλους την απόκτηση της Coca Cola Beverages Africa (CCBA), σχεδόν έναν χρόνο αφότου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ασκήσει το δικαίωμα για αλλαγή στον έλεγχο της εταιρείας. Τώρα βρίσκεται στη διαδικασία refranchising της CCBA, συζητώντας με πιθανούς νοτιοαφρικανούς και διεθνείς εταίρους.
Σύμφωνα με την Credit Suisse, η Coca Cola HBC της οικογένειας Δαυιδ (επικεφαλής του ομίλου είναι ο Αναστάσης Δαυιδ) πληροί όλα τα κριτήρια που εξετάζει η Coca-Cola Company για το όραμά της για την CCBA και είναι ως εκ τούτου ο ισχυρότερος υποψήφιος για την απόκτηση της εταιρείας.
Όπως εκτιμά η Credit Suisse, η CCH διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες στις αναδυόμενες αγορές, τους οικονομικούς πόρους για να επενδύσει και μια ισχυρή ευθυγράμμιση με την Coca-Cola Company.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η MSC του Τζ. Απόντε διαψεύδει τις φήμες για εξαγορά της Hapag Lloyd
- Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηωάννου): Αυξημένα έσοδα 74, 4 εκατ. δολάρια και κέρδη 20,7 εκατ. δολάρια
- Η Genco απαντά στην Diana και θα πραγματοποιήσει σήμερα τη γενική συνέλευση των μετόχων
- Ανοίγει το στενό του Ορμούζ και αίρεται αμέσως ο αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν από τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.