ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, προχώρησε στην αντικατάσταση της Νίνας Κασιμάτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης, έπειτα από τη συμμετοχή της στην τελετή υποδοχής της φρεγάτας «Κίμων», κίνηση που έγινε σε αντίθεση με τη γραμμή της Κουμουνδούρου, η οποία είχε εκδώσει ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση για την εκδήλωση.
Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Φάμελλος γνωστοποίησε ότι στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Κ΄ Κοινοβουλευτική Περίοδο, τακτικό μέλος θα είναι ο Διονύσης Καλαματιανός και αναπληρωματικό ο Γιώργος Ψυχογιός. Έως σήμερα, τη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κατείχε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα, με αναπληρωματικό μέλος τη Νίνα Κασιμάτη.
Σημειώνεται ότι, πέρα από την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων», η κ. Κασιμάτη είχε προκαλέσει ενόχληση στην ηγεσία του κόμματος και με την επιλογή της να υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες στον προϋπολογισμό, υιοθετώντας στάση που αποκλίνει από την επίσημη κομματική γραμμή.

Διαβάστε επίσης
Μεντβέντεφ: Η Ρωσία έχει στρατολογήσει πάνω από 422.000 στρατιώτες το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Κάτω του 5% το ποσοστό της Capital Group
- Η KitKat ενώνει τις δυνάμεις της με την Formula 1… και το διάλειμμα αποκτά νέα ταχύτητα!
- Ευρωπαϊκή κινητοποίηση για την Κύπρο: Πολεμικά πλοία από Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία
- Θεοδωρίδης (Υπερταμείο): Μοντέρνο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη η ανάπλαση της ΔΕΘ – Τι περιλαμβάνει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.