ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όμιλος Μαντωνανάκη διατηρεί άριστες σχέσεις με τις τράπεζες και όλα τα δάνεια και οι υποχρεώσεις εξυπηρετούνται κανονικά. Την επισήμανση αυτή κάνει προς το mononews.gr πηγή του ομίλου που συνομίλησε με την δημοσιογραφική μας ιστοσελίδα αντιδρώντας σε σχετικό κείμενο του mononews.gr που δημοσιεύθηκε χθες.
“Ο δανεισμός του ομίλου είναι ενήμερος αφού όλες οι υποχρεώσεις εξυπηρετούνται κανονικά» επισημαίνουν στον όμιλο. Το mononews από κακή πληροφόρηση αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα που όμως όπως φαίνεται δεν υφίσταται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ιταλία τηρεί ουδέτερη στάση για τη Monte Paschi και ενδέχεται να πουλήσει το ποσοστό της μέσω placement μετοχών
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
- ΗΠΑ: Ήρε τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.