ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απελευθέρωση κρατουμένων που ανακοινώθηκε σήμερα στη Βενεζουέλα είναι “ένα παράδειγμα” της “επιρροής” που ασκεί ο Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές στο Καράκας, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Άννα Κέλι σε δήλωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
“Αυτό είναι ένα παράδειγμα μεταξύ άλλων του τρόπου με τον οποίο ο πρόεδρος χρησιμοποιεί την επιρροή του στο μέγιστο βαθμό για το καλό του αμερικανικού λαού και του λαού της Βενεζουέλας”, τόνισε.
Διαβάστε επίσης
Βανς για Γροιλανδία: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να πάρουν τον Τραμπ στα σοβαρά
Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Δένδια και Καιρίδη στο καφενείο της Βουλής
Τραμπ: Συνάντηση με πετρελαϊκούς κολοσσούς για την ανασυγκρότηση της Βενεζουέλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.