ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα βλέπει ότι το Κίεβο δεν βιάζεται να τερματίσει τον πόλεμο με ειρηνικά μέσα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο Πούτιν τόνισε ότι αν η Ουκρανία δεν επιθυμεί να επιλύσει τον πόλεμο ειρηνικά, τότε η Ρωσία θα επιλύσει όλους τους στόχους της «ειδικής στρατιωτικής της επιχείρησης» διά της βίας, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι κατέλαβε τις πόλεις Μίρνοχραντ και Χουλιαϊπόλε
Η Ρωσία αναχαίτισε 111 ουκρανικά drones σε τρεις ώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακελειό δίχως τέλος στην Τουρκία: Ένοπλος εκτέλεσε εν ψυχρώ οκτώ ανθρώπους σε δρόμους του Αφιόν Καραχισάρ
- Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές σε πτήσεις: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους» – Εκστρατεία χάους βλέπουν οι ειδικοί
- Συνεχίζεται η βουτιά στη Wall Street:Πτώση 4,8% για τον Nasdaq, πέρασε σε έδαφος διόρθωσης
- Λαγκάρντ: Ανοιχτή η πιθανότητα νέας αύξησης επιτοκίων της ΕΚΤ τον Δεκέμβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.