Τις προοπτικές που δημιουργεί η επιχειρηματική συνένωση Allwyn – ΟΠΑΠ αναφέρει σε συνέντευξή του, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της Allwyn και της KKCG Group AG, Κάρελ Κόμαρεκ.

Όπως τονίζει ο κ. Κόμαρεκ «ένα από τα βασικότερα περιουσιακά στοιχεία της Allwyn είναι ο ΟΠΑΠ, στον οποίο έχουμε επενδύσει πάνω από 10 χρόνια. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με τον ΟΠΑΠ, κάναμε ό,τι και στις υπόλοιπες χώρες. Φέραμε τους κορυφαίους ανθρώπους και την καλύτερη διοικητική ομάδα. Ξεκινήσαμε να επενδύουμε στην καινοτομία, την αποδοτικότητα και το ψηφιακό περιεχόμενο. Και τώρα, ο ΟΠΑΠ είναι μία από τα μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιστορίες στην Ελλάδα».

1

Σχετικά με την επιχειρηματική συνένωση Allwyn – ΟΠΑΠ, ο κ. Κόμαρεκ επισημαίνει ότι θα προσφέρει στον ΟΠΑΠ την ευκαιρία να αποτελέσει μέρος της παγκόσμιας επέκτασης του ομίλου, δίνοντάς του πρόσβαση σε κορυφαία τεχνολογία, τεχνογνωσία και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Παράλληλα, ο κ. Κόμαρεκ αναφέρεται στα οφέλη που προκύπτουν για τους μετόχους από τη συνένωση της Allwyn με τον ΟΠΑΠ, την οποία χαρακτηρίζει ως τεράστια ευκαιρία. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Για τους επενδυτές, καθώς και για τους συνεργάτες, αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία – για πρώτη φορά στην ιστορία της Allwyn να γίνουν συν-επενδυτές και συνεργάτες στο μεγάλο μας ταξίδι προς το μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Βράβευση του Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη και του Ιδρύματος Ευγενίδη

Δήμος Πειραιά: Αυξήθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη κατά 12% στις οικίες και κατά 18% στα καταστήματα

ΟΛΠ: Σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίους θεσμούς επιχειρηματικής αξιολόγησης και αριστείας