ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας.
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της ΤετάρτηΕΙΚς, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους patrisnews, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, συγκρούστηκε μετωπικά και με φορτηγό όχημα μάρκας VOLVO, και παραδόθηκε στις φλόγες.
Όπως αναφέρουν, σοκαρισμένοι, αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, στο patrisnews, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που μέλη του σώματος των δύο νεκρών είχαν σκορπιστεί στην άσφαλτο.
Οι σοροί των δύο νεκρών διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας, και ενώ οι δύο ελαφρά τραυματίες, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διεκόπη η δίκη της «γυναίκας αράχνης» που δολοφόνησε και έκρυψε στον καταψύκτη τον ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο μυστικό των τραπεζών: Γιατί θα αγοράζουν τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτα λεφτά: Πως η Forky «έκαψε» 3 εκατ. ευρώ και μετά έκλεισε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
