ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, για να αναλάβει νέα καθήκοντα στη Heineken Σερβίας ως γενικός διευθυντής, ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης επιστρέφει στην Ελλάδα.
Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθύνοντος σύμβουλου στη Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τον Φεβρουάριο του 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο Aλέξανδρος Δανιηλίδης μετακινείται στην Ελλάδα μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εξαετή θητεία ως διευθύνων σύμβουλος της Heineken Σερβίας, την οποία οδήγησε στην κορυφή της αγοράς στη χώρα από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι τότε, διπλασιάζοντας τόσο τον τζίρο όσο και τον όγκο πωλήσεων και αναπτύσσοντας την κερδοφορία της.
Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης ανέλαβε την ηγεσία της εταιρίας στη Σερβία το 2012 μετά από μια μακρόχρονη πορεία στο δυναμικό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που ξεκίνησε το 1992 και τον οδήγησε σταδιακά σε διάφορες θέσης ευθύνης στη διεύθυνση πωλήσεων, με τελευταία αυτή του εμπορικού διευθυντή, το 2010.
Τη σκυτάλη στο τιμόνι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας θα παραδώσει την 1η Φεβρουαρίου ο Ζωούλλης Μηνά, ο οποίος θα μετακινηθεί σε άλλη θέση ευθύνης μέσα στον Όμιλο της Heineken, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο Ζωούλλης Μηνά ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τον Απρίλιο του 2012 και κατά τη διάρκεια της θητείας του διεύρυνε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο μαρκών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και επανέφερε την εταιρεία στην ανάπτυξη. «Παρά τη μεγάλη αστάθεια στη χώρα και το δύσκολο, επιχειρηματικά, περιβάλλον, ο κ. Μηνά, με προσεκτικά βήματα και ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, πέτυχε σταθερές υψηλές επιδόσεις, εμπνέοντας την ομάδα και καλλιεργώντας ακόμα περισσότερο το πάθος για το αποτέλεσμα» σύμφωνα με την ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Motor Oil: Νέα μεγάλη έκπληξη από τον όμιλο Βαρδινογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Βγενόπουλος: Πού είναι τα λεφτά και ποιος τα κυνηγάει;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΛΠ: Αυξημένα κέρδη και έσοδα στο α’ εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε» για τις επιθέσεις στο Ιράν – Έκκληση για κατάπαυση πυρός και επιστροφή στη διπλωματία
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
- H ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας- Έγιναν 200 προσαγωγές και 19 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.