ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Ζαν-Νοέλ Μπαρό, θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τους Ευρωπαίους ομολόγους του την Παρασκευή το βράδυ για να συζητήσουν το θέμα της Ουκρανίας, σύμφωνα με γαλλική διπλωματική πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η πηγή ανέφερε ότι η τηλεφωνική συνδιάσκεψη, στο λεγόμενο “φόρματ της Ουάσιγκτον”, θα πραγματοποιηθεί με τους υπουργούς Εξωτερικών της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Βρετανίας, της Φινλανδίας και της Ιταλίας, καθώς και με τον ύπατο εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
To “φόρματ της Ουάσιγκτον” αναφέρεται σε μια συνάντηση αρχηγών κρατών που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ νωρίτερα φέτος και στην οποία συμμετείχαν ηγέτες από τις εν λόγω χώρες για να συζητήσουν τις ειρηνευτικές προσπάθειες για την Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Προβλέπω μια «αρκετά πολιτισμένη» συνάντηση με τον Μαμντάνι στο Λευκό Οίκο
Χρίστος Δήμας: Εκτεταμένο το πρόγραμμα έργων που υλοποιείται στην Πελοπόννησο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κούσνερ: Ελπίζει σύντομα να υπάρξουν σύντομα νέα στάδια στις διαπραγματεύσεις για το Ουκρανικό
- Μαρινάκης: Βροχή δισεκατομμυρίων, ανέξοδες υποσχέσεις και προτάσεις για πολιτικές που ήδη υλοποιούνται οι ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
- Στενά του Ορμούζ: Εκρήξεις ακούστηκαν στο νησί Κεσμ
- Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.