array(0) {
}
        
    
Menu
0.2%
Τζίρος: 118.43 εκατ.

Κικίλιας από Κέρκυρα: «Έργα λιμενικών υποδομών και αφαλάτωσης στα νησιά του Ιονίου με ρυθμούς που απαιτεί η κοινωνία»

Life & Style

Σήριαλ θα γίνει η ζωή της Ζωής Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη
Comments

Τηλεοπτική σειρά θα γίνει η ζωή της Ζωής Λάσκαρη, ένα μηνά σχεδόν μετά από τον θάνατο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της τηλεόρασης, σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη για να κάνει σίριαλ τη ζωή της.

Πρόκειται νια μια σειρά υψηλού κόστους παραγωγής, η οποία θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο και θα αποτελεί την αυτοβιογραφία της.

Μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, το κοινό θα μάθει άγνωστες, λεπτομέρειες για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, που σημαδεύτηκαν από την δολοφονία του πατέρα της στην Κατοχή, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της. Ενώ στη συνέχεια θα δούμε πως από τα καλλιστεία έφτασε να την διαλέξει ο Φιλοποίμην Φίνος μετατρέποντας την στο πιο λαμπρό αστέρι. Εκτός από την κινηματογραφική και θεατρική διαδρομή, το συγκεκριμένο σίριαλ έχει στόχο να προβάλλει το πώς ήταν η Ζωή πίσω από τις κάμερες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η σειρά είναι να πάρει την άδεια και την συγκατάθεση από την οικογένεια της ηθοποιού, τον σύζυγο της και τις δυο κόρες της. Αν τελικά δοθεί το «πράσινο» φως τα γυρίσματα του σίριαλ θα ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να βγει στον αέρα το Φθινόπωρο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Η Ζωή Λάσκαρη είχε πέσει στα σκοτάδια μετά τον χαμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αλίκη Βουγιουκλάκη-Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η αμοιβή που έπαιρναν ετησίως για τις ταινίες τους!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Mαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεσπά για όσους μιλούν για τη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κικίλιας από Κέρκυρα: «Έργα λιμενικών υποδομών και αφαλάτωσης στα νησιά του Ιονίου με ρυθμούς που απαιτεί η κοινωνία»
Attica Group: Επενδυτικό άλμα 700 εκατ. ευρώ για νέα πλοία και πράσινη μετάβαση
Π. Μαρινάκης: Να περιμένει η μεσαία τάξη ευνοϊκά μέτρα στη ΔΕΘ
Χαρδαλιάς: Η συνεργασία των Πρωτευουσών Περιφερειών Ελλάδας-Κύπρου ενισχύει τη φωνή του Ελληνισμού στον κόσμο
Επίσημη επίσκεψη Μακρόν στη Γροιλανδία στις 15 Ιουνίου
Ο Βασίλης Μηλιώνης στο My Story: Η ολική επαναφορά με την Tikun Olam, η αυτοκριτική για το παρελθόν, οι βλέψεις για το μέλλον και γιατί θα ήθελε να είναι… αόρατος
Έλον Μασκ: Η χώρα χρειάζεται νέο πολιτικό κόμμα
Ισραήλ: Ο στρατός ανέκτησε τη σορό ενός Ταϊλανδού ομήρου που κρατούνταν στη Γάζα
Θεσσαλονίκη: 15χρονη χτύπησε 16χρονη στον Εύοσμο- Άλλο άτομο κατέγραφε την επίθεση σε βίντεο
Nέο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Ποια είναι η βασική επιδότηση και πώς προσαυξάνεται