ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάρτηση με αφορμή την 52η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου έκανε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Ο υπουργός τονίζει πως η σημερινή ημέρα αποτελεί υπενθύμιση ότι η ελευθερία απαιτεί αγώνες και συνεχή ευθύνη, ενώ υπογραμμίζει ότι όσοι αντιστάθηκαν άνοιξαν τον δρόμο για μια πιο ώριμη και σταθερή δημοκρατία.
Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:
«17 Νοεμβρίου. Μια ημέρα που θυμίζει πως η ελευθερία κερδίζεται με γενναιότητα και διατηρείται με ευθύνη. Τιμούμε όσους στάθηκαν όρθιοι και άνοιξαν δρόμο για μια πιο ώριμη δημοκρατία».
Διαβάστε επίσης
Δένδιας για εξέγερση Πολυτεχνείου: Τιμάμε όσους αγωνίσθηκαν για τη Δημοκρατία
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τα συχνότερα προβλήματα σε υγεία και ιδιωτική ασφάλιση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από τον Warren Buffett στον Greg Abel: Το νέο στοίχημα της Berkshire στην Ιαπωνία
- ΑΒΑΞ: Ιστορικά υψηλά το 2025, άγγιξε το 1 δισ. ο κύκλος εργασιών αυξημένος κατά 47,1% – Μέρισμα €0,10 ανά μετοχή
- Εκείνοι που άνοιξαν νέους δρόμους – Η Συλλογή Κωστάκη και η Ρωσική Πρωτοπορία στην Εθνική Πινακοθήκη
- 812.500 δολάρια για μία φιάλη κρασί: Γιατί το 1945 Romanée-Conti είναι τόσο σπάνιο και η καταστροφή που γέννησε τον μύθο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.