ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς δήλωσε ότι θα παραδώσει τα λείψανα ενός ακόμα ομήρου την Τετάρτη, όπως απαιτείται από τη συμφωνία εκεχειρίας που που επετεύχθη στη Γάζα με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν στο κανάλι τους στο Telegram ότι «θα παραδώσουν το σώμα ενός Ισραηλινού κρατουμένου που βρέθηκε στη συνοικία Σουτζαΐγια, ανατολικά της πόλης της Γάζας, στις 21:00 ώρα Γάζας» (19:00 GMT).
Από τους 28 νεκρούς ομήρους που η Χαμάς συμφώνησε να παραδώσει στο Ισραήλ βάσει της συμφωνίας, μέχρι στιγμής έχει επιστρέψει 21 — περιλαμβανομένων 19 Ισραηλινών, ενός Ταϊλανδού και ενός με καταγωγή από το Νεπάλ.
Διαβάστε επίσης:
Κωστής Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026
Γεραπετρίτης – Κάλας (ΥΕ της ΕΕ): Συνάντηση την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
Όρμπαν σε Ζελένσκι: «Η Ουκρανία δεν μας προστατεύει από τίποτα – Ευτυχώς δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.