ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός προς τιμήν της.
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα επέλεξε να φορέσει το πιο λαμπερό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί γόβες στιλέτο, αλλά και ένα τσαντάκι, που έκλεψε την παράσταση.
Πρόκειται για το Valentino Garavani VLOGO Signature Minaudière clutch bag, το οποίο κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ.
Το look της ολοκλήρωσε με έναν τεράστιο ασημένιο σταυρό.
Το πάρτι υπενθυμίζεται ότι έγινε στο Κέντρο Αθηνών. Εκεί κατέφτασε η πρέσβης λίγο μετά τις 10 το βράδυ, συνοδευόμενη από τον γιο της, Ρόναν, ενώ την υποδέχτηκε προσωπικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Στο τραπέζι της καθόταν και ο πολυεκατομμυριούχος Έρικ Βασιλάτος, με το προσωπικό τζετ του οποίου προσγειώθηκε στην Ελλάδα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, μαζί με άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της.


Διαβάστε επίσης:
Αλεξάνδρα Νίκα-Σήλια Κριθαριώτη: Ο ξέφρενος χορός στην εκδήλωση του Αργυρού για την Κίμπερλι
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρέσβης φοράει Balenciaga και όλοι κοιτούν
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (φωτό+βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν