ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΥΔΑΠ: Απαντά στις δηλώσεις Δούκα για τις αυξήσεις στα τιμολόγια – «Η προστασία του νερού απαιτεί ευθύνη από όλους»
Συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρου Παπασταύρου με τον υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Χαράλαμπο Σαχίνη και τον γγ Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων ΥΠΕΝ, Πέτρο Βαρελίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΕΝ για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ σε Εύβοια, Βοιωτία και Φωκίδα.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινό Δικτύωσης ο κ. Παπασταύρου:
«Με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Θοδωρή Λιβάνιο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Χαράλαμπο Σαχίνη και τον γγ Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων ΥΠΕΝ, κ. Πέτρο Βαρελίδη, είχαμε μια γόνιμη συζήτηση για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ σε Εύβοια, Βοιωτία και Φωκίδα. Καταγράψαμε τις παρατηρήσεις και τα εποικοδομητικά σχόλιά τους και συζητήσαμε για τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις της μεταρρύθμισής μας. Διαμορφώνουμε ένα σύστημα συνολικής διαχείρισης των υδάτων, πιο αποτελεσματικό, πιο σύγχρονο, χωρίς απώλειες. Για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, και τους δημάρχους:
– Ορχομενού, κ. Τζαβάρα Γεώργιο,
– Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Αραπίτσα Γεώργιο,
– Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας ο κ. Ιωάννη Σταθά,
– Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου,
– Τανάγρας κ. Περγάλια Βασίλη,
– Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ι. Κοντζιά,
– Καρύστου κ. Ραβιόλο Ελευθέριο,
– Κύμης-Αλιβερίου κ. Μπαράκο Νικόλαο,
– Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.’Αννας κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη,
– Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα,
– Δωρίδας κ. Γιαννόπουλο Δημήτριο,
καθώς και τους κ. Τόλια Δημήτρη, πρόεδρο ΔΕΥΑ Λιβαδειάς, κ. Μπίμη Χρήστο, διευθυντή της ΔΕΥΑ Λιβαδειάς και τον κ. Αθανάσιο Μανανά, γενικό γραμματέα του Δήμου Δελφών, για την ανταλλαγή απόψεων».
Η ανάρτηση του ΥΠΕΝ:
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με την Κίμπερλι Γκίλφοιλ την Τρίτη
Helleniq Energy: Ξεκινά το ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο «STEROPE»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα απάτη με SMS: Δήθεν πρόστιμα και ποινές για υπέρβαση ταχύτητας – Τι συμβουλεύει η ΕΛΑΣ
- PepsiCo: Γιατί μειώνει τιμές έως και 15% σε βασικά προϊόντα στις ΗΠΑ – «Ακούσαμε τους καταναλωτές»
- Γερμανία: Συνελήφθη Έλληνας για σαμποτάζ στο πολεμικό ναυτικό της χώρας
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τον Κύπριο ΥΠΕΞ στην Ουάσινγκτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.