ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε συνάντηση, σήμερα το απόγευμα στη Ρώμη, με τον Ούγγρο ομόλογό της Βίκτορ Όρμπαν.
Όπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν της ιταλικής κυβέρνησης, «η συνομιλία επέτρεψε να συζητηθούν οι προοπτικές των διμερών σχέσεων και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τα κύρια θέματα της διεθνούς επικαιρότητας, με ιδιαίτερη αναφορά στην κατάσταση στην Ουκρανία, στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην ευρωπαϊκή ατζέντα».
«Στα θέματα που αντιμετωπίσθηκαν, συμπεριλαμβάνονται και πρωτοβουλίες για μια αποτελεσματική και καινοτόμο διαχείριση των μεταναστευτικών ροών», προσθέτει η κυβέρνηση της Ρώμης.
«Οι δυο ηγέτες συζήτησαν και τις ευκαιρίες που προσφέρει το ευρωπαϊκό εργαλείο SAFE, αξιολογώντας ενδεχόμενες κοινές δράσεις της Ιταλίας και της Ουγγαρίας, προς στήριξη των τεχνολογικών και βιομηχανικών ικανοτήτων τους» καταλήγει η ανακοίνωση της κυβέρνησης Μελόνι.
Διαβάστε επίσης:
Προχωρά η συμφωνία ΟΠΑΠ–Allwyn: Οριστική η έγκριση της ειδικής άδειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ημέρα κληρώσεων! Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Παναθηναϊκού
- DeepSeek: Λανσάρει το πιο φτηνό AI μοντέλο – 100 φορές χαμηλότερο κόστος από το Claude
- Eurobank: Επαναγορά 556.717 ίδιων μετοχών έναντι 2,46 εκατ. ευρώ
- AstraZeneca – Bristol Myers Squibb: Τι θα σήμαινε το κολοσσιαίο deal για την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.