ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ να ακυρώσει μια συνάντηση κορυφής στη Βουδαπέστη και να επιβάλει κυρώσεις σε ενεργειακές εταιρίες της Ρωσίας δείχνουν ότι η Ουάσινγκτον «πάει γυρεύοντας» με τη Μόσχα.
«Οι ΗΠΑ είναι ο εχθρός μας, και ο φλύαρος “ειρηνοποιός” τους έχει αρχίσει τώρα πλήρως να πηγαίνει γυρεύοντας με τη Ρωσία», έγραψε ο Μεντβέντεφ στην εφαρμογή Telegram, αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι μια πράξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας. Και τώρα ο Τραμπ έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με την παλαβή Ευρώπη».
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Απροσδόκητη αύξηση της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης τον Οκτώβριο
Μητσοτάκης στο Politico: Ώρα για κοινή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση στην άμυνα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Με όλες τις γυναίκες πρέσβεις στη χώρα μας για τα παγκόσμια κοινωνικά ζητήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pelagic Partners: Στο Χρηματιστήριο του Όσλο θυγατρική της κυπριακής ναυτιλιακής
- Κρίστη Αγαπητού: «Το “αόρατο ταβάνι” σπάνια έχει τη μορφή ανοιχτής σύγκρουσης — αυτό είναι που το κάνει τόσο δύσκολο να αντιμετωπιστεί»
- Οδηγούμε το νέο υβριδικό Renault Clio
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 17 Μαρτίου για τους κοινωνικούς λειτουργούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.