ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Quality-for-All: Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα με επίκεντρο τον ασθενή
Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος τοποθετήθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη διαρροή της ιδιωτικής συνομιλίας ανάμεσα στη βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη και τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανο Κασσελάκη.
Στο επίμαχο απόσπασμα της στιχομυθίας, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται ενοχλημένος από τη στάση της Θεοδώρας Τζάκρη, κατηγορώντας την ότι «διχάζει τον κόσμο». Η βουλευτής ζητά να της διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται, ωστόσο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας αποφεύγει να απαντήσει, δηλώνοντας πως «δεν έχει όρεξη» να συνεχίσει τη συζήτηση.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, επεσήμανε με σαρκαστικό ύφος ότι η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είναι αντιπρόεδρος του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, βουλευτής εδώ και τουλάχιστον 18 χρόνια και πρώην υφυπουργός στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα, «κατόρθωσε» –προφανώς από λάθος– να δημοσιεύσει στο Instagram μία ιδιωτική της συνομιλία με τον πρόεδρο του κόμματός της. «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας κυβερνήσουν ξανά…», σχολίασε δηκτικά ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι «επί της ουσίας έχει δίκιο ο Στέφανος, η κυρία αυτή μόνον διχάζει εδώ και πολλά χρόνια».
Η @Theodora_Tzakri αντιπρόεδρος του κόμματος @skasselakis βουλευτής 18 χρόνια τουλάχιστον και πρώην υφυπουργός στις Κυβερνήσεις @GPapandreou και @atsipras «κατόρθωσε» να ανεβάσει, εκ λάθους προφανώς, μία ιδιωτική της συνομιλία, με τον Πρόεδρο του Κόμματος της στο… pic.twitter.com/ZE6yD5Gs42
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 18, 2025
Σε δική της ανάρτηση στο Facebook, η Θεοδώρα Τζάκρη αντέδρασε έντονα, υποστηρίζοντας ότι ο λογαριασμός της χακαρίστηκε και ότι η διαρροή δεν έγινε από την ίδια. Παράλληλα, τόνισε πως οι σχέσεις της με τον Στέφανο Κασσελάκη «ήταν και είναι ισχυρές και αδιατάρακτες», απορρίπτοντας κάθε υπόνοια εσωκομματικής ρήξης.
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έμεινε σιωπηλός και πέρασε στην αντεπίθεση. Απαντώντας εμμέσως σε όσους επικρίνουν την Τζάκρη, δήλωσε πως «μακάρι να είχατε τα κότσια της», υπερασπιζόμενος τη βουλευτή και στέλνοντας μήνυμα στήριξης στο εσωτερικό του κόμματός του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
- Περσικός Κόλπος: Πάνω από 200 πλοία αγκυροβολημένα – Εκατοντάδες ακόμη μπλοκαρισμένα εκτός Ορμούζ
- Bain & Company: Σε τροχιά δυναμικής επανεκκίνησης η παγκόσμια αγορά Private Equity
- Quality-for-All: Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα με επίκεντρο τον ασθενή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.