ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και εκεί που δεν ήξερε κανείς τίποτα και δεν είχε πάρει χαμπάρι ήρθε η απίστευτη αποκάλυψη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «ανεβαίνει» τα σκαλιά της εκκλησίας!
Ο όμορφος νεαρός πρώην παίκτης του Survivor δεν θα παντρευτεί – αλλά θα συνοδεύσει -τον πολύ καλό του φίλο Χρήστο Μανώλη την ημέρα του γάμου του. Για την ακρίβεια θα είναι κουμπάρος.
Στις 14 Οκτωβρίου ο Βασάλος στις 5 το απόγευμα θα παντρέψει τον καλό του φίλο με την Εύα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου .Μια καλή πρόβα θα λέγαμε για να έρθει ο Βασάλος πιο κοντά στο γάμο μιας και οι υποψήφιες νύφες είναι πολλές….

πηγή: Freddonews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης: Λαμπερός γάμος στην Αντίπαρο! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαδημητρίου, Κοσιώνη, Μπουσδούκου και άλλες 4 διάσημες Ελληνίδες αποκαλύπτουν την ηλικία τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σία Κοσιώνη: Φορώντας μαγιό απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές ανάσες στην Αντίπαρο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως στο ΕΒΕΠ: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις
- Αγοράζει φθηνά, πουλάει με υπεραξία! Ο Τιάγκο Πίντο και το αγγλικό success story
- Πειραιάς: Δεμένα τα πλοία λόγω παμπειραϊκής απεργίας – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
- Απίστευτη γκάφα Βελόπουλου για την υπόθεση Έπστιν: Παρουσίασε σκηνή από το American Horror Story με την Lady Gaga ως «αποδεικτικό υλικό» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.