Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, σχετικά με την απόφαση της Eldorado Gold να σταματήσει τις επενδύσεις και να αποχωρήσει από την Ελλάδα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως «Η είδηση αυτή μάλλον ήταν γνωστή από χθες. Δεν ξέρω γιατί έγινε σε αυτό το χρόνο, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη το θέμα της διαιτησίας. Όταν κάποιος αναστέλλει τις εργασίες, θέλει να διαπραγματευτεί.
Προφανώς κάθε επένδυση που φεύγει είναι ένα πλήγμα. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς γίνεται.
Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί με αυτό. Θέλω να δούμε τι γίνεται, να δούμε όλες οι πλευρές τι λένε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλη ποσότητα κάνναβη κατασχέθηκε στην Ηγουμενίτσα – Συνελήφθη ένας Αλβανός – Αναζητείται ένας Έλληνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας για δάνεια Σταύρου Ψυχάρη: Να δικαστεί για κακούργημα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραματικές Εξελίξεις: H Eldorado Gold αναστέλλει τις επενδύσεις της. Εκτεθειμένος ο Α. Τσίπρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την αναζήτηση μέχρι το συμβόλαιο: Πώς η AI αλλάζει την αγορά ακινήτων
- Τραμπ για τους πέντε συλληφθέντες στη Βρετανία: «Τους παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό – Σχεδίαζαν μεγάλη καταστροφή»
- Condor: Το come back της γερμανικής αεροπορικής στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις
- Goldman Sachs: Γιατί ανεβάζει συνεχώς τις τιμές στόχους σε ΕΛΠΕ και MOH
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.