ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intralot με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι προσφορές κάτω των 1,10 ευρώ ανά μετοχή αποκλείστηκαν λόγω ισχυρής ζήτησης. Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του mononews και του Δημήτρη Κόκκορη με τίτλο: Ιntralot – Αποκάλυψη: Πάει στα 1,10 ευρώ η τελική τιμή διάθεσης των νέων μετοχών – Υπερκάλυψη 3 φορές στο εξωτερικό και 1,5 στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με σημερινή εταιρική ανακοίνωση της Intralot σχετικά με την αύξηση κεφαλαίου που είναι σε εξέλιξη, προσφορές κάτω από €1,10 ανά νέα μετοχή «κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψη» στη Διεθνή Προσφορά, ενώ η τελική Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινή για τη Διεθνή και την Ελληνική Δημόσια Προσφορά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σχετικά με την Αύξηση σε Μετρητά του μετοχικού Κεφαλαίου της “Intralot ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ” (η «Εταιρεία») και τη συνδυασμένη προσφορά αριθμού νέων κοινών ονομαστικών άυλων και μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας όχι χαμηλότερου από 350.000.000 ή ανώτερου των 450.000.000 που θα εισαχθούν στην Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστη ονομαστικής αξίας €0,30 (οι «Προσφερόμενες Μετοχές»).
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Regulation (ΕΕ) 2017/1129 και σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Εταιρείας που δημοσιεύτηκαν την 30 Σεπτεμβρίου, 2025, την 2 Οκτωβρίου 2025, και την 1 Οκτωβρίου, 2025, η Εταιρεία ανακοινώνει σήμερα ότι, δεδομένης της ισχυρής ζήτησης που εκδηλώθηκε μέχρι τώρα στο πλαίσιο του βιβλίου προσφορών (bookbuilding) για τη Διεθνή Προσφορά, ενημερώνει τους επενδυτές που συμμετέχουν στη Διεθνή Προσφορά ότι προσφορές κάτω από το ποσό των ενός ευρώ και δέκα λεπτών (€1,10) ανά Προσφερόμενη Μετοχή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν για την κατανομή Προσφερόμενων Μετοχών στη Διεθνή Προσφορά.
Η Τιμή Διάθεσης θα είναι ίδια στη Διεθνή Προσφορά και στην Ελληνική Δημόσια Προσφορά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νότια Αφρική: Νεκρός από πυροβολισμούς ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Ζολάνι Τέτε
- Εύοσμος: Αστυνομικές επιχειρήσεις με ελέγχους σε 164 άτομα, 116 οχήματα και 60 ανήλικους
- Βατικανό: Επενδύει €100 εκατ. σε μεγάλο αγρο-φωτοβολταϊκό πάρκο
- Υγειονομική «βόμβα»: Πώς τα ταξίδια και η κλιματική αλλαγή φέρνουν τα τροπικά κουνούπια στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.