ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων, σε ότι αφορά τον οικονομικό και φορολογικό έλεγχο της ΚΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει η αγορά της από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ό,τι ολοκληρώθηκε η αποστολή όλων των εγγράφων που ζητήθηκαν από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών, που θα διενεργήσει τον οικονομικό και φορολογικό έλεγχο της ΚΑΕ, για λογαριασμό του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Από τις 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία άνοιξε την πλατφόρμα η εταιρία των ορκωτών λογιστών, έχουν αποσταλεί περισσότερα από 1.000 αρχεία, προκειμένου ο οικονομικός έλεγχος να πραγματοποιηθεί με τον πλέον άρτιο και αποτελεσματικό τρόπο.
Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο νομικός έλεγχος, από τις νομικές υπηρεσίες που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές.
Αντιλαμβανόμαστε την απολύτως λογική επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για πληροφόρηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η ενημέρωση να είναι λιτή, ουσιαστική και έγκυρη».
Διαβάστε επίσης:
Σερβία: 11 συλλήψεις για επιθέσεις σε συναγωγές και τζαμιά στη Γαλλία και τη Γερμανία
Δημοσκόπηση ALCO: Στις 12,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ, τρίτη η Ελληνική Λύση, 20% οι αναποφάσιστοι
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πώς κατανεμήθηκαν οι ομολογίες από την Δημόσια Προσφορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
