ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να περιμένει το πρώτο της παιδί, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά.
Η λαμπερή παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στη Super Κατερίνα σήμερα τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος την αιφνιδίασε με την ερώτησή του.
Ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε ότι διάβασε κάτι ευχάριστο για την ίδια και ότι θα χαιρόταν πολύ αν μάθαινε ότι ισχύει.
Ειδικότερα, ο ίδιος είπε: «Να ρωτήσω και κάτι, ανθρώπινα, επειδή είναι η πρώτη φορά; Διάβασα κάτι ευχάριστο για εσάς. Θα χαρώ πάρα πολύ αν ισχύει».
Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά μονάχα τα εξής: «Κύριε Δημητρακόπουλε, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Όταν είναι η ώρα και πρέπει και αν, θα είμαι η πρώτη που θα το μοιραστώ με τους τηλεθεατές. Ξέρω ότι το λέτε από την καρδιά σας. Το είπατε πολύ γλυκά και το εκτιμώ πολύ».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για την εμφάνισή της και η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή
Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; Οι νέες φωτογραφίες που «φουντώνουν» τις φήμες
Ο Στέλιος Κερασίδης μαγεύει με το σπανιότερο πιάνο του κόσμου στην οικία Κούστα στη Βουλιαγμένη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Unicef: «Απάνθρωπο» να περιμένει κάποιος ότι εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά θα εγκαταλείψουν την Γάζα
- Μητσοτάκης: Συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο στο Μέγαρο Μαξίμου
- Revoil: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
- Θεσσαλονίκη: Η δράση «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» ζωντανεύει το ιστορικό κέντρο για τα 60ά Δημήτρια
