ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σέντρα ξανά όλα τα πρωταθλήματα μετά την μικρή διακοπή τους λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Υπάρχουν αρκετά δυνατά φαβορί στο σημερινό και το αυριανό κουπόνι.
Από την Premier League και τη La Liga είναι οι σημερινές επιλογές. H Νιούκαστλ δεν ξεκίνησε καλά και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Μετά από 2 ισοπαλίες και την ήττα από τη Λίβερπουλ κυνηγάει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ουραγό και χωρίς βαθμό Γουλβς.
Το απόλυτο έχουν πετύχει στη La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μετράνε από 3 νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Μπορούν να συνεχίσουν το σερί. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Κέρδισε στις 3 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο. Πιθανό είναι το «διπλό» της.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πολύ δυνατή εντός έδρας. Κέρδισε τη Σεβίλλη με 3-2 και τη Βαγιεκάνο με 1-0. Έκανε και το «διπλό» με 1-2 στην έδρα της Μπέτις. Δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο βάσκικο ντέρμπι με την Αλαβές, η οποία στη μοναδική έξοδό της ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέτις. Τρεις σερί νίκες μετράει η Μπιλμπάο, χωρίς να δεχτεί γκολ από την Αλαβές (1-0, 2-0, 1-0).
Σε φόρμα η Ρόμα, προβάδισμα για Λιλ και Στρασβούργο
Για την Κυριακή οι επιλογές μου είναι από τη Serie A και τη Ligue 1. Η Ρόμα, με τον Γκασπερίνι στον πάγκο της, πέτυχε 2 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χωρίς να δεχτεί γκολ. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο, η οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 5-0 από την Ίντερ και ακολούθησε η εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία της με τη Φιορεντίνα.
Τα άλλα 2 φαβορί είναι από το γαλλικό πρωτάθλημα, η Λιλ και το Στρασβούργο. Έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Η Λιλ είναι αήττητη με 2 νίκες και μία ισοπαλία και προέρχεται από το 1-7 κατά της Λοριάν. Φιλοξενεί την Τουλούζ η οποία, μετά από 2 νίκες, ηττήθηκε με 6-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Καλή είναι η απόδοση του «άσου».
Το Στρασβούργο, μετά από 2 νίκες με 1-0 κόντρα στην Μετς εκτός έδρας και την Ναντ εντός, γνώρισε την πρώτη του ήττα με 3-2 από τη Μονακό σε ένα ματς όπου άξιζε να πάρει τον βαθμό. Αντίθετη είναι η πορεία της Χάβρης. Ξεκίνησε με 2 ήττες, από την Μονακό με 3-1 και τη Λανς με 1-2 και πέτυχε την πρώτη της νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική, με 3-1 κατά της Νις. Το Στρασβούργο μπορεί να πάρει το τρίποντο στην έδρα του.
Διαβάστε επίσης:
Ρούμπιο: Επίσκεψη στο Ισραήλ εν μέσω εντάσεων μεταξύ των συμμάχων χωρών των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Τραμπ: Εθνοφρουρά αναπτύσσει στο Μέμφις
Πλειστηριασμοί: Με 12,9 εκατ. ευρώ άλλαξε χέρια ο επιβλητικός «Pharos» του Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί οι αγορές “τιμωρούν” τη Γαλλία
- ΔΕΘ: Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει απόψε ο Ν. Ανδρουλάκης
- Συνήγοροι οικογένειας Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Το μήνυμα είναι σαφές: ευνοϊκή αντιμετώπιση των εγκλημάτων της ακροδεξιάς και του ναζισμού
- Τουρκία: Νέο μπαράζ συλλήψεων με κατηγορίες για διαφθορά-Στο στόχαστρο το CHP
